Print

Zašto vozilo iz Njemačke?

Posted in Zašto vozilo iz Njemačke

Mnogi distributeri vozila vole zanijekati činjenicu da su vozila za Njemačko tržište bolje kvalitete od vozila namijenjenih drugim tržištima, posebno onih namijenjenih balkanskom tržištu. Vozila u Njemačkoj su očuvana i najbolje održavana dok su vozila iz ostalih zemalja u lošijem stanju ali i jeftinija.

Da su vozila za Njemačko tržište kvalitetnija od ostalih potvrđuje i činjenica da mnogi kupci ostalih članica Europske unije svoje novo ili polovno vozilo ne kupuju u svojoj matičnoj zemlji, nego po njega odlaze u Njemačku. Kod kupnje novog vozila, cijena u Njemačkoj možda i nije znatno povoljnija, ali ono što je bitno je da dobivate kvalitetnije vozilo koje će vas bolje služiti i manje se kvariti.

Sva vozila koja prodajemo proizvedena su za Njemačko tržište. Osim toga, svako vozilo ima i garanciju u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, ovisno o proizvođaču i godištu vozila. Ono što je važno naglasiti je da te garancije vrijede u svim članicama Europske unije u ovlaštenom servisu proizvođača vozila, tako da ste sigurni da je vozilo ispravno i da vaša garancija vrijedi svugdje unutar EU.

 

Pratite posebne prilike za kupnju vozila na Facebook-u!